• Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant
  • Cheriff Restaurant

T+34 93 319 69 84

Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant
Cheriff Restaurant

OBERT CADA DIA DE 13:00 A 24:00

**

El mític Restaurant Cheriff de la Barceloneta va obrir portes a finals dels anys cinquanta, i des de llavors continua la mateixa linea, les seves llargament famoses paelles, peix fresc, i marisc viu, procedents a diari, de les barques que atraquen al Moll de La Planxeta de la propia Barceloneta. Pedro Ruipérez, originari de Murcia, i la seva familia, varen iniciar el seu camí amb una petita peixeteria-marisqueria en la mateixa Barceloneta, i que aviat es va reconvertir en el famós Restaurant Cheriff, nom tret del sobrenom d’en Pedro, home jovial, obert, i fins i tot excentric, que agradaba de vestir-se amb pistola a la cartutxera, de sheriff del Oest Americá. En els anys vuitanta, el seu fill Simón, va decidir obrir just en front, el no menys popular i exclusiu Restaurant Lobito, mentres que la seva filla María de los Ángeles o “Nini”, tal i com es coneguda per tots, va continuar en el Cheriff amb el mateix saber fer i popularitat de sempre. En el 2016, el Cheriff de la Nini va ser adquirit pel grup Iborra Restaurants. Les seves histories guarden paralelisme, i ara estan fusionades. Les, des de sempre famoses Paelles del Restaurant Elche de Vila i Vilá, i les del Cheriff de la Barceloneta, son ara germanes, ara bé, cadascuna guarda, fins i tot avui, els seus tradicionals i propis encants diferencials.

En el 2019 va renovar les seves instalacions i decoració, projectades per l’estudi d’arquitectura Mesura, amb la millora d’atenció i serveis que suposa tras quaranta anys de les entranyables pero ja cansades instalacions.